درمورد نگهداری نان بیشتر بدانیم
انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات شدگی زودرس، تسریع در کپک زدگی، تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی میشود.
هر چه سبوس آرد بیشتر، ارزش غذایی آن نیز افزونتر و هرچه سبوس آرد کمتر، ارزش غذایی آن نیز کمتر و کیفیت نان نیز پایین تر خواهد بود.
بین حرارت، رطوبت و کپک زدگی رابطه مستقیم وجود دارد؛ در نتیجه نانهایی که به صورت داغ بر روی هم دسته شوند، محیط مناسبی را برای فساد میکروبی و کپک زدگی فراهم می سازند.
آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بدهضم خواهد شد.
چرا بایدکودک دلبند شما صبحانه را مصرف کند؟
مصرف صبحانه یکی از راههای عالی جهت تامین نیازهای بدن پس از 8 تا 12 ساعت خواب شبانه است.
کودکانی که صبحانه می خورند در مجموع سالمتر هستند و بیشتر در فعالیت های ورزشی شرکت می کنند که خود باعث تناسب اندام وبهبود وزن وقد بهتر آنها می شود.
عدم دریافت صبحانه باعث می شود کودک احساس خستگی، ضعف بنماید و همچنین باعث بدخلقی شده و انرژی آنها به شدت کاهش می یابد.
صبحانه باعث حفظ وزن کودکان در محدوده نرمال می شود.صبحانه متابولیسم بدن را بالای کند. پروسه ای که بدن غذا را تبدیل به انرژی می نماید.
افرادیکه صبحانه نمی خورند کالری بیشتری در طول روز استفاده می کنند وبیشتر غذا میخورند که خود عامل چاقی است.
آنها قبل از ناهار میان وعده های پرکالری و عموما غیرمغذی دریافت می کنند و وعده ناهار را بیشتر استفاده می کنند که خود عاملی جهت ایجاد چاقی است.
خواص عسل :
-مانع افت قند خون می شود.
-باعث تقویت اشتهای افراد کم وزن وکودکان می شود.
-منبع غنی از مواد مغذی است.
- سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
-باعث افزایش انرژی در ورزشکاران می شود.
- علائم بیماری هایی همچون پارکینسون، آلزایمر و ناراحتی های گوارشی را کاهش میدهد.
-تجویز عسل در رژیم افراد چاق باعث جلوگیری از ریزه خواری در حد متعارف میشود.
فراموش نکنید که در صنعت زنبورداری گاها برای تغذیه زنبور عسل از شکر استفاده میکنند عسل از شکر تشکیل شده و شکر اضافه میتواند باعث حساسیت انسولین شود.بنابراین عسل با خلوص پایین میتواند باعث افزایش قند خون شود به ویژه درافراد مبتلا به دیابت.
بر اساس نظر متخصص تغذیه اگر به گردهها حساسیت دارید، عسل می تواند باعث ایجاد واکنشی همانند گردهها شود. بنابراین با مصرف عسل ممکن است جوش، کهیر،مشکلات تنفسی و مشکلات در بلع ایجاد شود.
مصرف زیاد عسل میتواند مقدار زیادی کالری به بدن وارد کند، بنابراین هنگامی که شاهد افزایش وزن خود هستید، بهتر است میزان مصرف عسل را محدود کنید.
عسل خام میتواند باعث مسمومیت غذایی یا بوتولیسم در بدن شود و ایجاد مسمومیت در نوزادان و کودکان. باکتریوم عامل مسمومیت غذایی میباشد که توسط باکتریوم ایجاد میشود.عسل برای کودکان زیر یکسال ممنوع است بخاطر اینکه امکان ایجاد آلرژی در کودکان مطرح است ولی ترجیحا تا پایان دو سالگی به کودکان عسل ندهید.
چای نوشیدنی مفید حاوی کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان هاست که میتواند برای بدن مفید باشد. امروزه به چای ها موادی مانند رنگ و طعم های مصنوعی افزوده می شود که برای بدن مضر است. برای تشخیص چای طبیعی از تقلبی مقداری از چای را در ظرفی کوچیک بریزید و کمی آب روی آن اضافه کنید. اگر بلافاصله رنگ داد نشان دهنده تقلبی بودن چای و طبیعی نبودن آن است و توصیه می شود از مصرف آنها پرهیز کنید.