خواص عسل :
-مانع افت قند خون می شود.
-باعث تقویت اشتهای افراد کم وزن وکودکان می شود.
-منبع غنی از مواد مغذی است.
- سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
-باعث افزایش انرژی در ورزشکاران می شود.
- علائم بیماری هایی همچون پارکینسون، آلزایمر و ناراحتی های گوارشی را کاهش میدهد.
-تجویز عسل در رژیم افراد چاق باعث جلوگیری از ریزه خواری در حد متعارف میشود.
فراموش نکنید که در صنعت زنبورداری گاها برای تغذیه زنبور عسل از شکر استفاده میکنند عسل از شکر تشکیل شده و شکر اضافه میتواند باعث حساسیت انسولین شود.بنابراین عسل با خلوص پایین میتواند باعث افزایش قند خون شود به ویژه درافراد مبتلا به دیابت.
بر اساس نظر متخصص تغذیه اگر به گردهها حساسیت دارید، عسل می تواند باعث ایجاد واکنشی همانند گردهها شود. بنابراین با مصرف عسل ممکن است جوش، کهیر،مشکلات تنفسی و مشکلات در بلع ایجاد شود.
مصرف زیاد عسل میتواند مقدار زیادی کالری به بدن وارد کند، بنابراین هنگامی که شاهد افزایش وزن خود هستید، بهتر است میزان مصرف عسل را محدود کنید.
عسل خام میتواند باعث مسمومیت غذایی یا بوتولیسم در بدن شود و ایجاد مسمومیت در نوزادان و کودکان. باکتریوم عامل مسمومیت غذایی میباشد که توسط باکتریوم ایجاد میشود.عسل برای کودکان زیر یکسال ممنوع است بخاطر اینکه امکان ایجاد آلرژی در کودکان مطرح است ولی ترجیحا تا پایان دو سالگی به کودکان عسل ندهید.